Afbeelding
Foto:

Meepraten over bereikbaarheid

HOF VAN TWENTE - Voor ondernemers gaat mobiliteit over vervoer van goederen en bereikbaarheid voor klanten en personeel waarbij gebruik wordt gemaakt van weg, water, spoor, lucht en leidingen. Wanneer er iets moet veranderen om bijvoorbeeld goed bereikbaar te blijven, dan is dat niet van vandaag op morgen aangepast.

Voor er iets veranderd kan worden, moeten plannen ontwikkeld worden, alle betrokken partijen moeten akkoord gaan, aanbestedingsprocedures moeten doorlopen worden en de plannen moeten uitgevoerd worden. Het is dan ook van belang dat er vroegtijdig wordt gekeken naar mogelijke problemen en er wordt gezocht naar oplossingen.

Meepraten
Speciaal voor ondernemers in Hof van Twente wordt er op 31 januari een bijeenkomst gehouden in het gemeentehuis over mobiliteit in de toekomst. De energietransitie en digitalisering bieden kansen om te innoveren en zullen ook iets gaan betekenen voor de toekomst van Hof van Twente. Frans Schuitemaker, voorzitter van het ondernemersplatform Hof van Twente, heeft daar met zijn jarenlange ervaring in mobiliteit wel ideeën over en deelt deze tijdens de bijeenkomst: "We hebben mooie bedrijven in de Hof die wat te bieden hebben als het gaat om de mobiliteit van de toekomst, maar hoe gaan we dat aanpakken? Dat doen we uiteraard het liefst samen met ondernemers uit de Hof en daar moeten we vandaag mee beginnen. Daar gaat het deze avond om."

Bijeenkomst
Het Ondernemersplatform Hof van Twente werkt samen met het college aan een economisch sterk Hof van Twente. Eén van de actuele thema's is mobiliteit. Dat is de aanleiding voor deze bijeenkomst. De bijeenkomst vindt op 31 januari plaats in het gemeentehuis in Goor van 19.45 tot 21.30 uur. Vervoerder Keolis, Regio Twente en GreEnbike Twente verlenen hun medewerking aan deze interactieve avond. Aanmelden kan via het Ondernemersloket van Hof van Twente: ondernemersloket@hofvantwente.nl.