Afbeelding
Foto:

Start kaartverkoop Edwin Evers Band

HENGELO - Afgelopen oktober speelde de Edwin Evers Band 2 keer het theaterconcert 'Mooi Zo!' in Schouwburg Hengelo. Op dinsdag 9 april komt de Edwin Evers Band voor een extra concert opnieuw naar Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop voor dit extra concert start per direct.

Met zijn ochtendshow op Radio 538 praat D.J. Edwin Evers Nederland de ochtend door. Maar de geboren Hardenberger is ook ontzettend muzikaal. Hij zingt, hij drumt, hij maakt swingende muziek die perfect bij het theater past met zijn eigen Edwin Evers Band.

Een avond vol plezier
Evers heeft in zijn band een aantal van de beste muzikanten uit Nederland verzameld, zoals Allard Buwalda op saxofoon, Jeroen Rietbergen op piano en Tessa Boomkamp op drums. In hun theatershow 'Mooi Zo!' spelen ze muziek van hun helden. Het is een avond vol muziek, maar ook sketches en humor, precies zoals mensen van Edwin Evers gewend zijn.

Kaarten reserveren
Kaarten voor de Edwin Evers Band op dinsdag 9 april 2019 om 20.00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 34,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur en via de website www.schouwburghengelo.nl.