Afbeelding
Foto:

"Bij Auto Bleeker Oldenzaal staan wij klaar voor iedereen"

OLDENZAAL - Bij Auto Bleeker Oldenzaal staan wij klaar voor iedereen. En kunt u rekenen op een perfecte service. Onze kracht is de persoonlijke benadering die wij erg belangrijk vinden. Ook in 2019 blijven wij onze klanten benaderen voor een bezoek aan onze werkplaats maar ook zeker aan onze mooie showroom.

U kunt met alle auto`s bij ons terecht, van old-timer tot gloednieuwe bolide, wij zijn een merkonafhankelijke garage en helpen u verder met al uw onderhoud, reparaties en APK. Ook kunt u bij ons terecht met uw lease-auto; Bosch Car Service werkt samen met meerdere leasemaatschappijen. De kans is groot dat ook die van u er tussen staat. Tevens beschikken wij over een haal- en breng service, u hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt, dan zorgen wij voor de rest.

Goed advies
Bent u op zoek naar een mooie gebruikte of nieuwe auto? Dan bent u in Oldenzaal aan het juiste adres! Ons verkoopteam staat van maandag tot en met zaterdag klaar om uw vragen te beantwoorden en we denken graag met u mee. Wij streven er naar om tot de 'Beste' garages van Twente te horen, waar 'Service' op nummer 1 staat!

Fijne feestdagen
Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en zien u graag in 2019, dan zal de koffie met krentenwegge weer klaar staan, zoals u gewend bent van ons.

Team Auto Bleeker Oldenzaal