Afbeelding
Foto:

Göritzlehner ook in 2019 uw partner in mobiliteit

HENGELO - Autobedrijf Göritzlehner mag weer terugkijken op een geslaagd jaar. Ook in 2018 mochten zij weer veel klanten helpen met aankoop van een nieuwe of gebruikte auto of natuurlijk het onderhoud aan uw geliefde voertuig. Hoewel de autobranche volop in beweging is mag u ook in 2019 rekenen op de betrouwbare service van autobedrijf Göritzlehner.

Het afgelopen jaar waren er diverse leuke activiteiten bij autobedrijf Göritzlehner. Zo werden de maandelijkse bijeenkomsten voor elektrische auto's goed bezocht. Menig bestuurder genoot onder het genot van een heerlijk stuk gebak uit Göritzlehner's eigen bakkerij van het uitwisselen van tips en ervaringen. Eigenaar Herman Göritzlehner is warm pleitbezorger van elektrische auto's. In september was het bedrijf dan ook gastheer voor een demonstratie van het nieuwe automerk Sono, dat met een innovatief voertuig door heel Europa trok. Göritzlehner probeert ook als bedrijf zelf steeds duurzamer te werken.

Uitstekende service
In de modern ingerichte werkplaats kregen veel auto's weer de passende service die zij verdienen. Of u nu kwam voor periodiek onderhoud, de APK of schadeherstel. Samen zorgde het team voor een vakkundige en snelle afwikkeling zodat u snel weer zorgeloos op weg kon.

Kom langs
Ook in 2019 bent u welkom bij autobedrijf Göritzlehner. Gevestigd aan de Diamantstraat 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.goritzlehner.nl