Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop voor extra voorstellingen

HENGELO - Vanwege grote belangstelling zijn er voor dit seizoen extra voorstellingen van Arjen Lubach en André Manuel. Bovendien start nu al de kaartverkoop voor de snel zeer populair geworden cabaretier Patrick Laureij en de reprise van de overal uitverkochte voorstelling van Peter Pannekoek volgend theaterseizoen.

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. 'Zondag met Lubach' bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Tijdens 'Arjen Lubach LIVE' is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als-ie er nog ligt tenminste. Zijn voorstelling in Schouwburg Hengelo op 9 juni is uitverkocht. De extra voorstelling is op woensdag 6 maart 2019 om 20:00 uur in de Rabozaal, kaarten kosten 24 euro.

André Manuel
Bereid je voor op weer een pijnlijk relevante voorstelling, dit keer over de gitzwarte en toch meer dan dartele geest van een even geliefde als verguisde mythische Twentse clown: 'DREEJKLEZOEW'. Zijn zestiende solovoorstelling alweer. André Manuel gebruikt het podium al jaren precies waarvoor het bedoeld is: een plek waar je de dingen onomwonden kunt zeggen. Ooit was hij de cabaretier met de meeste weglopers, maar inmiddels blijven de meeste mensen zitten tot het einde. De productie is zeer goed ontvangen door pers en publiek en voor de voorstelling op 31 januari in Schouwburg is een lange wachtlijst. De extra voorstelling is op donderdag 9 mei 2019 om 20.00 uur in de Middenzaal, kaarten kosten 17,50 euro.

Peter Pannekoek
Je kent Peter Pannekoek van verschillende 'The Roast Of's, Dit Was Het Nieuws, Spijkers met Koppen en als huiscabaretier bij De Wereld Draait Door. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. En nu is Peter terug in de theaters. "Indrukwekkende solovoorstelling. Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing." (Algemeen Dagblad) Zijn voorstelling dit seizoen op 26 januari 2019 is uitverkocht. Kaarten voor de reprise voorstelling van Peter Pannekoek op woensdag 16 januari 2020 om 20:00 uur in de Rabozaal kosten 23 euro. De kaartverkoop start op zaterdag 15 december vanaf 10:00 uur via de website en 12:00 uur via de kassa van de schouwburg en telefonisch via 074-255 6789.

Patrick Laureij
Patrick Laureij, de Knotmaestro uit Rotterdam, laat weten dat hij het tof vindt als je langskomt bij zijn tweede programma. Patrick ontving een nominatie voor 'Neerlands Hoop' voor zijn debuutprogramma 'Dekking Hoog' en won in 2013 zowel de jury- als de publieksprijs van het Camerettenfestival. 'Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen', schrijft de Volkskrant over zijn vorige programma 'Dekking Hoog'. De voorstelling is op woensdag 23 oktober 2019 om 20.00 uur in de Rabozaal, kaarten kosten 19,50 euro.

Kaarten reserveren
Kaarten van de genoemde voorstellingen zijn allemaal inclusief garderobe en een drankje. Ze zijn te koop aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur en via de website www.schouwburghengelo.nl.