Afbeelding
Foto:

Scouting Ariëns Ingrid bakt oliebollen; bestel ze nu!

HENGELO - Scouting Ariëns Ingrid uit Hengelo houdt op 29 en 30 december weer de jaarlijkse oliebollenactie. De vooraf bestelde oliebollen worden gratis en vers bij de klanten bezorgd. Een zak van 10 stuks kost €7.00.

De oliebollen kunnen tot en met zaterdag 22 december online besteld worden via www.ariens-ingrid.nl/oliebollen. Op zaterdag 29 en zondag 30 december is er ook een mogelijkheid om oliebollen te kopen in het clubgebouw aan de Haaksbergerstraat 38.

Mooie besteding
De opbrengst van de actie wordt ook dit jaar besteed aan de grote verbouwing van het clubgebouw. Er komt een nieuwe entree en het sanitair wordt gemoderniseerd. "We zijn een maand geleden begonnen en hebben al flinke slagen gemaakt. Komend weekend wordt het nieuwe herentoilet betegeld", aldus groepsvoorzitter Patrick Venhuis. "Zo'n grote verbouwing kost veel geld. Met het geld van de oliebollenactie en veel eigen uren gaat dit zéker lukken. Het is dus extra leuk om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn en willen helpen. Veel van onze klanten komen de oliebollen afhalen en kunnen gelijk zien wat er met hun bijdrage gebeurt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze er heerlijke oliebollen voor terug krijgen".

Fanatieke verkoop
Jeugdleden, leiding en betrokkenen zijn alweer fanatiek aan het verkopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. "Het is mooi om te zien dat de leden zo fanatiek aan het verkopen zijn. Maar ook onze vaste klanten kunnen niet wachten tot de oliebollen weer bezorgd worden!", aldus Alex Mutlu, voorzitter van de oliebollenactie. Ook dit jaar is er weer veel tijd gestopt in de voorbereiding. De organisatie wordt steeds professioneler en dat werpt zijn vruchten af. Een ding blijft echter onaangeraakt en dat is het recept. "Want de oliebollen zijn elk jaar weer super lekker. En iets wat goed is, moet je niet veranderen". Bestel ze dus nu zodat ook u kunt genieten!