Afbeelding
Foto:

Ontroerend theaterstuk: Het Wonder van KamaK

HENGELO - Theater KamaK brengt ook dit jaar weer de bijzondere kerstvoorstelling: 'Het Wonder'. De voorstelling is gebaseerd op de alom bekende klassieker, Een Kerstverhaal van van Charles Dickens.

Dit brengt het publiek telkens weer in de juiste sfeer en gepaste stemming voor de kerstdagen. De bezoekers die 'Het Wonder' jaarlijks samen met KamaK beleven zijn het dan ook roerend met elkaar eens: 'zonder Het Wonder van KamaK geen kerst'.

Het verhaal
"Terwijl de kerstmarkten in volle gang zijn heeft Mevrouw Kort voor haar stoffenhal last van een grote groep zwervers die het trottoir voor haar winkel in beslag nemen. Pogingen om de zwervers te bewegen hun heil ergens anders te zoeken lopen op niets uit. Ten einde raad belt ze de politie. Maar dan vindt er een wonder plaats." Dit aangrijpende kerstverhaal van Theater KamaK kunt u zien in het mooiste theatertje van Hengelo, het KAMAKtheater. Tevens kunt luisteren naar het Zuiderkoor uit Enschede die kerstliederen laten horen na afloop van de voorstelling en ondertussen kunt u genieten van een heerlijke warme chocolademelk.

Kamak
KamaK is een theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking. De voorstelling wordt zondag 16 december twee keer gespeeld om 15.00 uur en 16.00 uur. U betaald 5 euro, inclusief warme glühwein of chocolademelk met iets lekkers. Reserveren: 074-25 69 779. Alle info over de voorstellingen en KamaK kunt u vinden op de site, www.kamak.nl. Kom u ook?