Afbeelding
Foto:

Rosalía Gómez Lasheras in Hengelo

HENGELO - De jonge Spaanse sterpianiste Rosalía Gómez Lasheras, één van de grote pianotalenten van dit moment en tevens 1ste prijswinnares van het YPF-Concours te Amsterdam in 2013, speelt op zaterdag 8 december een concert in de Waterstaatskerk in Hengelo.

Zij speelde reeds in de grootste concertzalen en festivals ter wereld, van de Caïro Opera House tot en met de International Keyboard Festival in New York. In 2013 won zij de eerste prijs op het YPF-concours in Amsterdam, in 2015 kreeg zij de prijs 'Galician of the Year' uitgereikt door de president van Galicië, en dit jaar mocht zij een prestatiebeurs in ontvangst nemen van de Mozart Gesellschaft in Dortmund. Het zijn maar enkele voorbeelden uit de rijkbloeiende carrière van de 24-jarige Rosalía Gómez Lasheras, één van de grootste pianotalenten van dit moment. Op 8 december komt zij naar Nederland voor een bijzondere soloconcert in de Waterstaatskerk in Hengelo. Het concert, georganiseerd door de International Holland Piano Series, vindt plaats op zaterdagavond 8 december om 20:15 in de Waterstaatskerk in Hengelo.

Kaarten
Kaarten vanaf €12,50 (€5,- CJP) zijn verkrijgbaar via de website (www.hollandpianoseries.com) of telefonisch via 085-8887801. Kijk voor meer informatie op: www.hollandpianoseries.com