Afbeelding
Foto:

Gratis cholesterol-controle bij DA drogisterij Mensink

HENGELO - Gezond eten en voldoende bewegen zijn belangrijk om je gezondheid op peil te houden. Ook je cholesterol is een belangrijke risicofactor voor hart- en vaatziekten en diabetes. Maar weet u eigenlijk wel hoe het staat met úw cholesterol? DA drogisterij Mensink organiseert op dinsdag 18 december een gratis testdag.

Cholesterol is een vetachtige stof die deels via voedsel komt, maar ook door de lever zelf gemaakt wordt. Aan de hand van een vingerprik en een teststrip is vast te stellen of uw cholesterolgehalte te hoog is, maar ook de gehaltes van triglyceriden, het 'slechte' LDL-cholesterol en 'goede' HDL-cholesterol. Zo kunt u snel en accuraat inzicht krijgen in uw cholesterol. Het aanpassen van uw leefstijl in combinatie met goede voeding kan al veel doen om uw cholesterol te verlagen. DA drogisterij Mensink kan u ook een passend advies geven op het gebied van diverse voedingssupplementen en andere mogelijkheden om een gezonde levensstijl te ondersteunen.

Aanmelden
Laat uw cholesterol gratis controleren bij DA drogisterij Mensink aan de Industriestraat 64. U bent op dinsdag 18 december van harte welkom om uw cholesterol te laten testen van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk! Bel met: 074-291 39 34.

Afbeelding