Volkskerstzang 2018

HENGELO - Dit jaar staat al weer de dertigste editie van de bijzondere en sfeervolle Volkskerstzang op het programma. De uitvoering zal dit jaar gehouden worden op een andere plek, in de Onze Lieve Vrouwekerk. Want de verbouwing van het gemeentehuis is nog in volle gang.

Optredens zijn er van Roon Staal, singer-songwriter en gospelgroep Promises uit Rijssen. Roon Staal, bekend van 'Help me through the night' zal nieuwe nummers van zijn kerst-cd laten horen en daarvan enkele zingen met Promises. Promises brengt stukken van hun kerstmusical 'Wist ze het…?. Ook zullen dit jaar weer, samen met de aanwezigen, bekende kerstliederen worden gezongen.

Bijzonder optreden
Deze kerk heeft een ruime capaciteit, maar kom op tijd voor een mooie plaats! De kerkzaal zal in een bijzondere en warme kerstsfeer worden verlicht. De medewerkenden aan deze Volkskerstzang op een rijtje: Roon Staal, Noord-Holland; gospelgroep Promises, Rijssen; alles onder de vakkundige leiding van dirigent Wim Rijstenberg. Aanvang is 17 december om 19.30 uur. De zaal is open om 18.30 uur. Adres: Onze Lieve Vrouwekerk, O.L. Vrouwestraat 6 te Hengelo. De toegang is - zoals altijd - gratis. Er wordt wel een collecte gehouden om de kosten te dekken en het voortbestaan van de Volkskerstzang Hengelo te waarborgen. Van harte aanbevolen!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Volkskerstzang op de website www.volkskerstzanghengelo.nl, de Facebookpagina facebook.com/Volkskerstzang, de pagina van Roon Staal music: www.roonstaal.com of bij gospelgroep Promises Rijssen: www.gospelgroep-promises.nl/. Een promofilmpje is te bekijken op: youtu.be/ABzXaLf2sE4