Afbeelding
Foto:

Mango opent nieuwe vestiging in Hengelo

HENGELO - Een bezoekje aan de markt, naar familie of naar het park. Dingen waar we allemaal van genieten, maar die wat moeilijker zijn wanneer je minder mobiel bent. Mango Mobility Twente kan u helpen om mobiel te blijven met een scootmobiel of ander mobiliteitsproduct. Sinds 1 december kunt u voor goed advies en aanschaf ook in Hengelo terecht.

Mango Mobility Twente beschikt al enige tijd over een vestiging in Almelo, waar een breed assortiment aan scootmobielen, elektrische scooters, elektrische fietsen en brommobielen te koop is, maar ook andere hulpmiddelen zoals een rollator of traplift.

Ook in Hengelo
Op zaterdag 1 december opende Mango Mobility Twente ook een nieuwe vestiging in Hengelo aan de Drienerstraat 59. Deze richt zich als eerste op scootmobielen; zo kunt u hier een breed assortiment scootmobielen bekijken en testen. Voor iedere gebruiker is er een passend model te vinden zodat u altijd mobiel blijft; van opvouwbare, compacte scootmobielen tot geheel overdekte modellen. Naast goed advies voor aankoop specialiseren zij ook in een goede service om u mobiel te houden. Zo kunt u bij de vestigingen terecht voor regulier onderhoud aan uw scootmobiel, maar ook service aan huis is mogelijk door de gespecialiseerde monteurs. Wanneer u kennis wil maken met een scootmobiel kunt u zelfs een gratis en vrijblijvende demonstratie aan huis aanvragen.

Openingsweek
Mango Mobility Twente in Hengelo organiseert ook een actieweek om de opening van de nieuwe vestiging te vieren. Op 12, 13, 14 en 15 december bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje het assortiment te bekijken. U ontvangt in de actie week extra leeftijdskorting bij een scootmobiel vanaf € 999,00 20% op de accessoire voor u scootmobiel of rollator. Kom langs in de nieuwe vestiging in Hengelo voor passend advies of een vrijblijvende proefrit. Mango Hengelo is gevestigd aan de Drienerstraat 59, 7551 HL in Hengelo. Open op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 15.30 uur, zaterdag van 10.00 - 13.00 uur. Bel met: 0546-45 32 96 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl