Afbeelding
Foto:

Topzorg voor uw huisdier bij Dierenkliniek Hengelo

HENGELO - Goede zorg voor uw huisdier is van onschatbare waarde. Uw geliefde hond, kat of ander huisdier heeft net als u af en toe zorg nodig. Bij de Dierenkliniek Hengelo is hij of zij in goede handen.

De Dierenkliniek Hengelo werkt zowel met open spreekuren als op afspraak. De medewerkers laten een bezoek graag zo soepel mogelijk verlopen; zowel voor het dier als de eigenaar. Goed advies en een duidelijke uitleg over de opties voor behandeling staan hierbij centraal. Persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier, complete zorg op het gebied van gezondheid, voeding en gedrag en transparante prijzen zijn dan ook vaste beloftes van de Dierenkliniek Hengelo.

Behandelingen
De Dierenkliniek Hengelo beschikt over een uitgebreid team van artsen en assistenten. Met een jarenlange ervaring mag u rekenen op hoogstaande zorg, of u nu komt voor een gebitscontrole, vaccinatie of operatie.

Goed advies
Jacqueline Mekkelholt is sinds 1999 werkzaam als assistent bij de Dierenkliniek Hengelo. Zij verzorgt onder meer het puppy-consultatiebureau. Iedere pup is welkom; klant of niet. "We geven dan advies, kijken alles na en kopen de hondjes om met een koekje.", zo grapt Mekkelholt. Het doel: hen een positieve ervaring geven zonder verdere angst voor de dierenarts. Deze zorg gaat een leven lang door; zo beschikt de kliniek sinds kort ook over een speciale euthanasie-kamer. Het dier en eigenaar kunnen dan waardig afscheid nemen van elkaar in een huiselijke sfeer. Hiermee is de Dierenkliniek Hengelo uniek in de regio. Ook het adviseren van mensen die met vragen zitten is een belangrijk aspect van haar werk; er is toch nog vaak een stukje drempelvrees of mensen al dan niet naar de dierenarts moeten.


Veelzijdig inzetbaar
Melissa Tilma en Hananja Verbaan werken ook bij de kliniek. Zij zitten in hun tweede en derde leerjaar van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent. Hananja is veelzijdig inzetbaar als assistent, waarbij het klantcontact en assisteren bij operaties erg leuk is. Melissa Tilma wil na haar opleiding wellicht aan de slag bij een gemengde praktijk waar naast huisdieren ook bijvoorbeeld vee onder behandeling staat. Een eerdere stage bij een veehouder maakte haar enthousiast om ook met andere dieren te werken. Ze geniet nu volop van de gezellige, professionele werkomgeving bij de Dierenkliniek Hengelo.

Maak kennis
Kom langs voor goed advies en zorg voor ieder huisdier. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen voor een kennismaking, vragen of advies. De Dierenkliniek Hengelo is gevestigd aan de Transformatorhof 10 in Hengelo. Bel voor informatie met: 074-242 26 87 of kijk op: www.dierenkliniekhengelo.nl