Afbeelding
Foto:

Denk mee over aanbod Sindron

ZENDEREN - Vorig jaar nam Aveleijn het beheer van het dorpscentrum Sindron in Zenderen over. Aveleijn is erg blij met deze mooie dagbestedingsplek voor haar cliënten en de betekenis die Sindron kan hebben voor de inwoners en leefbaarheid van Zenderen.

Op dit moment vallen de resultaten voor (het gebruik van) zowel de supermarkt als de ontmoetingsruimte nog tegen. Aveleijn zoekt dan ook graag de afstemming met de inwoners van Zenderen om een zo passend mogelijk aanbod te creëren. Dat gebeurt door middel van een enquête. De enquête is week verspreid door het team van= Sindron en kan worden ingeleverd bij de buurtsuper. Bij inlevering ontvangt men een kleine attentie.

Vul hem in!
In de buurtsuper liggen extra exemplaren en de enquête kan ook online worden ingevuld via www.aveleijn.nl/sindron. De enquête is specifiek bedoeld voor inwoners van Zenderen of inwoners van de gemeente Borne die gebruik maken van voorzieningen in Zenderen. De sluitingsdatum is 3 december. Aveleijn hoopt op veel respons. In het nieuwe jaar volgt een openbare informatiebijeenkomst waar ook de resultaten van de enquête worden gedeeld en mensen mee kunnen praten.