Afbeelding
Foto:

Maak kennis met Aixam
bij Auto Ter Riet

ENSCHEDE - Autobedrijf Ter Riet is deze vrijdag 23 en zaterdag 24 november gastheer voor AIXAM On Tour! Het brommobiel-merk komt naar Enschede om iedereen kennis te laten maken met deze veelzijdige, handige vervoermiddelen.

Marktleider AIXAM biedt tegenwoordig een breed assortiment brommobielen aan, zowel met een verbrandingsmotor als een duurzame elektrische versie. Zo is er voor iedere gebruiker een passend model te vinden.

Divers assortiment
AIXAM maakt verschillende modellen. Dit begint bij de budgetvriendelijke Minauto vanaf 9.489 euro. Of kies voor het stijlvolle ontwerp van de Sensation range, met de Compact, Coupé en Break-modellen vanaf 11.439 euro. Natuurlijk naar wens samen te stellen met verrassend veel opties voor comfort en rijplezier. Het merk biedt ook de volledig elektrische E-AIXAM met veel voordelen. Meer comfort, stiller, groter rijplezier én beter voor het milieu. Leverbaar in Compact en Coupé stijlen vanaf 14.948 euro. Maak een proefrit met de E-AIXAM of de D-Truck die interessant is voor menig ondernemer; Auto Ter Riet geeft u graag een passend advies over alle mogelijkheden.

Kom langs
U bent op beide dagen van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de diverse Aixam-modellen. Voor iedere bezoeker ligt er ook een leuke goodie-bag klaar en bij aanschaf van een nieuwe brommobiel ontvangt u een gratis brandstof-voucher! Vrijdag bent u welkom van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Auto Ter Riet is gevestigd aan de Daalweg 56 in Enschede. Kijk ook op: www.autoterriet.nl