Afbeelding
Foto:

Voorraad-voordeel op Mitsubishi bij Bennie Wilmink

HENGELO - Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe valt er veel te kiezen! Zo ook bij autobedrijf Bennie Wilmink, waar u momenteel aantrekkelijke kortingen kunt pakken op veel voorradige Mitsubishi's.

Voor de snelle beslissers zijn er leuke kortingen te pakken op veel modellen. Bennie Wilmink heeft Mitsubishi-vestigingen in Enschede, Hengelo en Almelo, waardoor er voor iedere koper een mooi model te vinden is. Het voordeel begint bij de Space Star 1.0 Cool+; nu met 750 euro voordeel leverbaar voor 12.040 euro. Op de Mitsubishi ASX pakt u al een nette 1.000 euro voorraad-voordeel; deze staat rijklaar voor 22.990 euro. Of ga voor de rijk uitgeruste ASX Connect Pro+, met 1.250 euro voordeel. U stapt in voor 25.540 euro.

Stijgend voordeel
Natuurlijk biedt autobedrijf Bennie Wilmink u ook een passende korting op de grotere modellen. Zo is de Mitsubishi Eclipse Cross Intense editie leverbaar voor 30.990 euro, een korting van al 1.500 euro. Er zijn ook nog diverse Eclipse Cross First Editions voorradig, met mooie opties zoals de Around View Monitor, stoelverwarming en 18 inch lichtmetalen velgen. Nu leverbaar voor 32.490 euro, een korting van 2.000 euro.

Kom langs
Autobedrijf Bennie Wilmink verwelkomt u graag voor een proefrit aan de Höltersweg 49 in Hengelo, Westerval 16 in Enschede en Twentelaan 21 in Almelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl/mitsubishi