Afbeelding
Foto:

Vakkundige service
bij Van Mossel Kia

HENGELO - Wanneer u een nieuwe auto koopt, hebt u veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen om een auto te kopen bij een merkonafhankelijk bedrijf of juist een dealer van dit merk. Van Mossel Kia biedt u zowel voor, tijdens als na de koop de uitstekende service die u van een merkdealer mag verwachten.

Van Mossel Kia levert een groot deel van het gamma uit voorraad; zo bent u altijd van harte welkom om kennis te maken met een specifieke auto voor een vrijblijvende proefrit. De medewerkers geven u dan ook graag een passend advies voor bijvoorbeeld de vele optie-mogelijkheden, maar ook voor financiering en lease. Kia biedt veel aantrekkelijke tarieven voor zowel de zakelijke als privé-rijder.

Goed onderhoud
Ook na de koop blijft Van Mossel Kia u passende service bieden. In de moderne werkplaats werken de goed opgeleide monteurs volgens de strikte eisen van Kia zelf. Zo weet u dat al het onderhoud, iedere reparatie naar de maatstaven van Kia zelf uitgevoerd zal worden. Uw dealer vertelt u ook graag over mogelijkheden zoals de Kia autoverzekering, waarmee u bij schade altijd bij uw dealer terecht kunt voor reparatie met originele onderdelen. Kia heeft al een lange geschiedenis in Europa, met een hoge mate van klanttevredenheid. Belangrijke kernwaarden zijn duurzaamheid, opvallend design, geavanceerde technologie én de unieke 7 jaar garantie. Kia staat achter zijn product, met de zekerheid van professionele service bij dealers als Van Mossel Kia. Kom langs bij Van Mossel Kia aan de Holtersweg 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.kia-vanmossel.nl