Afbeelding
Foto:

Heracles Almelo-spelers in actie tijdens interlandperiode

ALMELO - Tijdens de interlandbreak zijn er wederom spelers van Heracles Almelo in actie gekomen. Naast vaste oproepen voor Brandley Kuwas en Mohammed Osman mocht ook Lennart Czyborra opdraven voor zijn vaderland.

Afgelopen dinsdag speelde Kuwas zijn interland voor Curaçao. In de CONCACAF Nations League wedstrijd bleef Curaçao ongeslagen en versloeg het Guadeloupe in het Ergilio Hato Stadium in Willemstad met 6-0. De Heraclied speelde de hele wedstrijd en was goed voor één assist. Door de overwinning stevent Kuwas met Curaçao af op een plek in Divisie A van de Nations League en daarnaast deelname aan de Gold Cup. Voor Osman stonden er twee wedstrijden op het programma met zijn land Syrië in aanloop naar de Azië Cup in januari. Osman had een basisplaats bij het gelijkspel tegen Oman: 1-1. Dinsdag oefende Syrië tegen Koeweit. Bij het drukken van deze krant was deze wedstrijd nog niet gespeeld.

Duitsland
Lennart Czyborra werd opgeroepen voor het onder 20-elftal van Duitsland. Zij speelden twee wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Italië en Engeland. Czyborra kwam in het duel met Italië onder 20 tot scoren in het 3-3 gelijke spel. In de wedstrijd tegen Engeland onder 20 (2-0 verlies) bleef Czyborra de hele wedstrijd op de bank.

Sinterklaasfeest
Dichter bij huis: Het jaarlijkse HerakidsSinterklaasfeest staat voor de deur. Op woensdagmiddag 28 november is er de Sinterklaasvoorstelling bij de Beerze Bulten. Zowel voor als na de show kunnen de Herakids zich uitleven in het Giga konijnenhol. Het altijd druk bezochte evenement is exclusief voor Herakids. Daarbij zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol=vol. Aanmelden via www.heracles.nl/herakidssinterklaasfeest.

Afbeelding