Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

HKC vraagt goederen voor rommelmarkt

HENGELO - Nu de eerste helft van het veld-korfbalseizoen er weer op zit, verhuizen de korfballers weer naar de zaal. Dat betekent dat de kleedkamers van HKC op sportpark 't Wilbert weer worden ingenomen door de rommelmarkt medewerkers.

De tot nu toe verzamelde goederen worden daar elke maandagavond gesorteerd en weer opgeborgen tot eind april volgend jaar, om dan netjes te worden uitgestald voor de grote jaarlijkse rommelmarkt, traditioneel op de eerste zaterdag in maart. In 2019 zal die datum dan vallen op zaterdag 2 maart.

Inzameling
Graag willen we afgedankte of overtollige goederen ontvangen, om zodoende ook volgend jaar weer een groot aanbod te hebben. Alles kan gebruikt worden, mits het niet defect is en/of geen afval. Ook zijn vanaf nu geen meubels meer welkom. Deze worden erg weinig verkocht, met een vrij lage opbrengst. Met als gevolg dat het onverkochte nadien in de container verdwijnt en waarvoor hoge stortkosten moeten worden betaald. Meubels zijn gewichtig en nemen veel ruimte in beslag in de afvalcontainer. Behalve meubels dus, kan men de goederen elke maandagavond komen brengen naar het HKC veld op sportpark 't Wilbert in Hengelo. Men kan er terecht tussen 19.00 en 20.00 uur. Vanaf januari 2019 kan men ook op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur spulletjes komen brengen. Geen vervoer? HKC kan ook spulletjes ophalen. Daarvoor kan men bellen met dhr. Boevink, tel. 06-12657465, waar men ook voor vragen en info terecht kan.