Afbeelding
Foto:

Meiden zwaaien de scepter bij Windbuul'n

HENGELO - Op zondagmiddag 11 november 2018 kwamen Jeugdstadsprinses Debbie en haar Hofdame Tessa van HCV de Windbuul'n op in een afgeladen Three Musketeers.

Tijdens deze spectaculaire opkomst kwam het duo binnen onder het motto: "Met Debbie en Tessa voorop, zetten we het carnaval op z'n kop"

Over het Duo:
Debbie en Tessa zijn de dochters van André en Myrna. De Dames hebben jarenlang bij de dansmarietjes gedanst. Als Prinses en Hofdame gaan ze met volle vreugde het carnaval in. Het belooft dus een superleuk jaar te worden.

Interesses
Debbie (15) heeft tot kort Zumba en Fusiondance gevolgd, ze zoekt een nieuwe fanatieke uitdaging. Tessa (13) speelt Hockey bij HCTwente en staat momenteel hoog in de ranglijst. Samen houden ze erg van "chillen" Kortom, er staat een spetterend jaar voor de boeg voor het tweetal. Jeugdstadsprinses Debbie is de tweede vrouwelijke Jeugdhoogheid van H.C.V. de Windbuul'n

Voorbeeldfunctie
Naast de volwassenen-hoogheden spelen ook de jeugd-hoogheden altijd een leuke rol binnen de vereniging en de festiviteiten. Zo is een actieve jeugdafdeling belangrijk om ook het ledental van een vereniging op peil te houden. Ook geven de hoogheden het goede voorbeeld.