Afbeelding
Foto:

International Art Competition

HENGELO - Op initiatief van de Russische Rotaryclub Cherepovets-Sheksna en de Rotaryclub Hengelo-Driene , is dit jaar een 'International Art Competition' met Rusland georganiseerd, met ondersteuning van Art School nr 1, Cherepovets-Sheksna en Oyfo in Hengelo.

In de afgelopen periode zijn de leerlingen van diverse scholen druk aan de slag gegaan met het onderwerp 'Rusland' met als resultaat 70 prachtige tekeningen.

Prijsuitreiking
Woensdag 7 november is de feestelijke prijsuitreiking in Oyfo . Voor drie categorieën 10-12 jaar, 13-14 jaar en 15-18 jaar worden prijzen uitgereikt. De winnaar van elke categorie mag bovendien exposeren in de galerie Kunstbrug in Oldenzaal. Alle ingezonden Nederlandse tekeningen zijn te bezichtigen van 3 t/m 10 november in de Twente Nu zaal van het Oyfo Techniekmuseum, Industriestaat 9 in Hengelo, daarnaast is een selectie van de Russische inzendingen uitgeprint op textiel en tevens te bekijken in de expositie zaal. Voor meer informatie belt u naar 06-51 170 409 of mailt u naar tekenwedstrijd@kpnmail.nl