Afbeelding
Foto:

Borne 28 viert haar 90 jarig bestaan

BORNE - Na maanden voorbereiden gaat zaterdag 10 november 2018 gaat de uitvoering van Borne 28 plaatsvinden. Meisjes en jongens, dames en heren, recreatiesporters en wedstrijdsporters zullen allen aanwezig zijn en laten zien waar ze de laatste maanden voor aan het oefenen zijn geweest. U kunt ze dan het werk zien op de verschillende toestellen zoals banken, trampolines, aan de ringen, brug, rekstok en vele andere toestellen.

Het thema is "De Tijdmachine". Een thema wat perfect past bij het 90 jarig bestaan van Sportvereniging Borne 28.

Commissie
Ook de commissie leden van de uitvoering hebben de laatste maanden niet stil gezeten. Binnen deze commissie zijn de leden verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte van de uitvoering, te denken aan de opening en de toestellen. Laatst genoemde leden zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de toestellen uit de verschillende sportzalen van Borne en voor het snel verwisselen van de toestellen tussen de nummers door. De leden die verantwoordelijk zijn voor het decor mogen ook niet vergeten genoemd te worden. Zij zorgen namelijk voor een ware metamorfose van de sportzaal. Zo zullen er tientallen lampen geplaatst worden, zal er een immens groot decor de zaal opvrolijken en zal er een heus podium opgebouwd worden. U zult als het ware een toeschouwer van een spectaculair "circus" zijn. Al met al zal er dus alles aan gedaan worden om een onvergetelijke avond voor u ten tonele te voeren.

Entree
Omdat de uitvoering Borne 28 geld heeft gekost zal er een entreeprijs gevraagd worden. Deze entreeprijs reflecteert echter de ware kwaliteit die u ervoor terugkrijgt. Wij hopen dan ook op vele bezoekers. Komt u ook kijken bij de uitvoering?

Informatie
De avondvoorstelling begint om 18:30 uur. De kaarten voor deze avondvoorstelling kunt u in de voorverkoop bestellen via borne28.tickets@outlook.com en kosten € 5,00 voor volwassen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Op 10 november 2018 kunt u ook kaarten aanschaffen aan het loket van Sporthal 't Wooldrik.

Wij hopen u te zien bij deze spectaculaire voorstelling!