Afbeelding
Foto:

NAH bijeenkomst

HENGELO - Tijdens deze bijeenkomst zal Cobie Baart alle neurologische vragen op het gebied van NAH proberen te beantwoorden. Dit kunnen vragen zijn die u al al een enige tijd bezighouden of vragen die tijdens de bijeenkomst bij u opdoemen, wellicht aan de hand van het door Cobie zelf opgestelde A4-tje aan thema's.

Cobie Baart heeft ruim 23 jaar als neuroloog gewerkt. Inmiddels is Cobie Baart gepensioneerd, maar is nog steeds sterk betrokken bij de neurologische impact op het defecte brein en geeft trainingen in de samenhang tussen klachten en de werking van het brein.

Komt u ook?
Op 20 november bent u van harte welkom. De bijeenkomst zal plaats vinden bij Frans op den Bult van 19.30-21.30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur.

Aanmelden
Voor meer informatie of om u aan te melden voor deze bijeenkomst kunt u een mail sturen naar coördinator Lilian Wolthuis-Droste via het mailadres brein-074@ziggo.nl. Er zitten wel kosten verbonden aan de deelname. De kosten voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl is € 2,- en voor niet- leden € 6,-.

Wij hopen u bij de bijeenkomst te zien!