Afbeelding
Foto:

Startersavond in Hengelo

HENGELO - Op 12 november organiseren Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne en ROZ wederom een Starterscafé in Schouwburg Hengelo.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen.

Startersplatform
Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur start het programma. Wethouder Mariska ten Heuw van de gemeente Hengelo verzorgt de opening. Er is een korte kennismaking met het nieuwe online platform voor Twentse starters. Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die zij nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers. Ditmaal is Emiel Nijenhuis te gast. Emiel is generatiestrateeg en directeur van Koffie & Bubbels. Hij verzorgt tijdens het Starterscafé een Generatie Proeverij. Hij geeft inzicht in de waarden, opvattingen en handelwijzen van de verschillende generaties, en de impact daarvan op ondernemerschap. Waar komt Generatiedenken vandaan en wat betekent dit voor mens en organisatie? Met deze kennis kunnen starters ontdekken wat dit betekent voor marketing, communicatie en samenwerking met klanten.

Startersprijs
De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente 2018 vanaf ongeveer 20.30 uur is het spannendste onderdeel van de avond voor de vijf genomineerden: Danceworkx Studio en De Keukenbaas uit Borne, Hexapoda en IMH Twente uit Hof van Twente en Huisartsenassistentie Twente uit Hengelo. Alle ondernemers die in 2017 gestart zijn met een eigen bedrijf in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente maakten kans op deze prijs. De jury koos uit alle aanmeldingen deze vijf genomineerden. Tijdens het Starterscafé wordt de winnaar bekend gemaakt.

Netwerken
Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs. Aanmelden voor het Starterscafé kan via rabobank.nl/ct. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom bij deze mooie startersavond.