Afbeelding
Foto:

Veilig op pad met gratis wintercontrole van Auto Ter Riet

ENSCHEDE - Wanneer u in de herfst en winter met de auto op pad gaat, krijgt deze het vaak zwaarder te verduren. De winterse omstandigheden hebben invloed op veel onderdelen van de auto. Auto Ter Riet in Enschede biedt u daarom ook graag een gratis wintercontrole aan.

Op zaterdag 10 november bent u van harte welkom bij Auto Ter Riet aan de Daalweg 56-64 in Enschede. Ook gebruikers van een brommobiel zijn van harte welkom voor deze gratis wintercontrole. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u langskomen en aanmelden vooraf is niet nodig. Voor iedere klant ligt ook nog een leuke verrassing klaar!

Controle
Bij de wintercontrole kijken de vakkundige technici naar de belangrijkste punten van uw auto of brommobiel. Zaken zoals de staat van de accu, remmen, verlichting en natuurlijk de vloeistoffen. Want: lage temperaturen hebben een effect op al deze aspecten.

Kom langs
Auto Ter Riet levert als Vakgarage uitstekende service voor zowel auto's als brommobielen; of u nu komt voor uw regulier onderhoud, schadeherstel, airco-service of de genoemde wintercontrole. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.autoterriet.nl