Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Enschede vooruit kijkend naar de toekomst

ENSCHEDE - Op de hoek van de Boddenkampsingel en de Hengelosestraat ziet u wat wijzigingen! Auto Bleeker Enschede is momenteel volop in beweging.

Een duidelijk occasionplein voor de zaak, die ook op zondag open is van 12.00 tot 16.00 uur om u nog beter van dienst te kunnen zijn. En verder is het binnenplein voor occasions weer geopend en is er een prachtige doorkijk vanaf de voorpui tot op het binnenplein.

Nieuwe invulling
In de showroom aan de Hengelosestraat ziet u vanaf nu geen auto's staan, maar worden bedden te koop aangeboden door Boxspring slaapcomfort. Er was een groot deel van de showroom over, waardoor deze mooie combinatie mogelijk is. Ook Boxspring slaapcomfort is net als Carprof Bleeker Enschede elke zondag open.

Ruime selectie
U hebt een ruime keuze bij Bleeker uit continu ongeveer 80 mooie en goede occasions, met 6 maanden Bovag garantie. Auto Bleeker Enschede biedt al meer dan 80 jaar uitstekende service en kwaliteit. U bent dan ook van harte welkom om eens kennis te maken op het occasionplein. En is de auto van uw keuze er nu niet bij? Dan zoeken en vinden zij voor u de passende auto. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl/enschede

Afbeelding