Afbeelding
Foto:

Vuurshow tijdens Oktober Kachelfest bij Boudrie

OLDENZAAL - Een vurig vlammenspel van de houthaard? Het gemakkelijke genieten bij de gashaard? Bij Boudrie Kachels en Haarden komen alle mogelijke vormen van sfeervol en duurzaam verwarmen samen tijdens het Oktober Kachelfest op 25, 26 en 27 oktober.

Het stoken van hout is anno 2018 nog onverminderd populair in de Nederlandse woonkamer. Ook de houtkachel groeit mee in de zoektocht naar een duurzamer klimaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speksteenkachels van Altech. Het speksteen slaat de warmte op als een soort accu. Tot tien uur na het doven van het vuur straalt het speksteen nog comfortabele warmte uit. Altech is met vele modellen speksteenkachels in een showcontainer aanwezig.

Duurzaam stoken
Een andere vorm om bij te dragen aan het klimaat is door uw bestaande oude open haard te veranderen in een hoog rendement haard. Dankzij een inzethaard is uw houtverslindende en vervuilende open haard zonder veel aanpassingen te transformeren in een duurzame gesloten haard. Ook is het mogelijk om een inzethaard op maat te laten plaatsen voor een optimaal strakke en moderne uitstraling. Er zijn ook houthaarden te zien die al aan de eisen van 2022 voldoen.

Gashaarden
Ook de gashaard krijgt de volle aandacht tijdens het Oktober Kachelfest. De meest moderne en energiezuinige gashaarden staan opgesteld in de sfeervolle showroom in Oldenzaal. Zo zijn er haarden te zien met hybride led verlichting en natural spark generator (NSG) techniek. Met het NSG systeem kunt u genieten van levensechte vuurvonkjes in uw gashaard. Tijdens de showdagen is een productspecialist van het vooruitstrevende merk Kalfire aanwezig. Boudrie Kachels laat u ook graag kennismaken met de gashaarden op propaangas, ideaal in een verder gasloze woning. Er zijn veel modellen werkend te zien in de recent uitgebreide showroom!

Kom langs!
De medewerkers van Boudrie Kachels en Haarden geven u graag passend advies voor duurzaam en sfeervol verwarmen staat hierbij hoog in het vaandel. U bent van harte welkom op 25, 26 en 27 oktober tijdens het Oktober Kachelfest aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal. Donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bel met 0541-799199
of kijk op: ww.boudriekachels.nl