Afbeelding
Foto:

Sterk door de donkere dagen met Aria Hengelo

HENGELO - De donkere dagen van het jaar komen er weer aan en in deze tijd wordt er veel gevraagd van een accu. Het is dan ook niet toevallig dat zodra de winter voor vorst en sneeuw zorgt, oude accu's het begeven. Gelukkig garandeert Aria Hengelo haar klanten een snelle start.

Wie zich de komende maanden niet onaangenaam wil laten verassen, doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Aria Hengelo aan de Enschedesestraat 203 in Hengelo. Aria heeft het dealerschap van VARTA voor de regio Twente en omgeving. Aria Hengelo heeft al meer dan zestig jaar ervaring, want aan het einde van de jaren veertig werd het familiebedrijf opgericht.

Snel en veelzijdig
Het familiebedrijf heeft ervaring op het gebied van accu's, maar levert en reviseert ook dynamo's en startmotoren. De merken Bosch, Valeo, Lucas, CAV Magneti, Marelli, Hitachi, Mitsubishi, Nippondenso en Caterpillar kennen voor Aria geen geheimen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onder meer auto- en motorgarages, transportbedrijven, landbouwmechanische bedrijven, busmaatschappijen en rederijen met de regelmaat van de klok een beroep doen op Aria Hengelo. Niet alleen vanwege de vakkennis, maar ook de snelheid waarmee Aria een probleem oplost, speelt daarin een grote rol. Uiteraard zijn ook particulieren bij Aria aan het juiste adres. Ook bezitters van oldtimers en klassiekers kunnen voor een goede accu terecht bij Aria Hengelo. VARTA heeft een speciale serie batterijen op de markt gebracht die voor deze auto's zijn ontwikkeld. Ook ervaren hoe Aria voor een snelle start zorgt? Loop eens binnen aan de Enschedesestraat 203 of kijk op www.ariahengelo.nl.