Afbeelding
Foto:

Vocal Essen viert feest!

OLDENZAAL - Al een heel seizoen lang vieren de leden van het Popkoor hun 25 jarig jubileum. Na een Flashmob in De Driehoek, een scratchdag, bezoek aan het korenfestival Amusing Hengelo, een Sixties Party en een weekend uit naar een logeerboerderij in Wilsum, is het nu tijd voor een grandioos eindconcert op 3 november aanstaande.


Na twee jaar aan voorbereiding is het Popkoor er klaar voor. Niet alleen popsongs uit het heden maar ook popsongs uit het verleden komen aan bod. Verfrissende Choreografie, nieuwe koorkleding, presentatie en verlichting, aan alles is gedacht.

Bijzondere gasten
Bijzondere gasten zijn er ook! Eén groep willen we zeker vermelden: de 6 koppige Vlaamse acapella formatie D-Base geeft voor het eerst een optreden in Oldenzaal. Vlaamse humor doorspekt met Nederlandse invloeden, ritmische beatbox aangevuld met zang waarvan de energie de toeschouwers zal verrassen. D-Base acapella is bekend van radio en TV optredens op de Nederlandse zenders. Ze treden ook nog op in Muziekcafé De Kroeg tijdens de afterparty, entree uitsluitend op vertoon van het entreebewijs van het concert.

Kaartverkoop
Kaartjes kosten 12,50 euro per stuk, inclusief 2 consumpties gratis en toegang tot de Afterparty. Stuur een email naar: jubileumcommissie@vocalessen.nl en vermeld uw naam. Boek het bedrag over naar rek.nr. NL87 RABO 0169 1234 21 met vermelding van uw naam. U ontvangt dan een mail terug met een reserveringsnummer. Met dit nummer kunt u voor aanvang van het concert de kaartjes afhalen bij De Hof. Kaarten kunnen ook a contant gekocht worden bij Zoete Wief, Grootestraat 13, Oldenzaal. Meer informatie staat ook op onze website www.vocalessen.nl

Informatie
Het concert is in het Cultuurhuis De Hof (Hofkerk). Dit is gekozen voor dit concert vanwege de natuurlijke akoestiek en centrale ligging. Het concert is op zaterdag 3 november. De zaal gaat open om 18.30 uur en aanvang van het concert is om 19.30 uur. Er is vrije plaatskeuze. Reserveer op tijd uw kaarten om teleurstelling te voorkomen.