Afbeelding
Foto:

Doe de unieke magnesium test bij DA drogisterij Mensink

HENGELO - Bij DA drogisterij Mensink is sinds kort het unieke VitaCura Magnesium Test Center (MTC) in gebruik. Deze innovatie zorgt ervoor dat er getest kan worden of er sprake is van een magnesium tekort.

Magnesium is een belangrijk mineraal, dat bij meer dan 300 processen in het lichaam betrokken is. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60% van de mensen een tekort hieraan heeft. Dat kan (ernstige) gevolgen hebben en zich uiten in problemen met: spieren, gewrichten, spanning, energie, stress, vermoeidheid, neerslachtigheid, rusteloosheid en meer.

Goede gezondheid
Ouderen die 's avonds een vreemd gevoel in de benen hebben en slecht kunnen slapen of vrouwen in de overgang, blijken in bijna alle gevallen een magnesium tekort te hebben. Ook voor sporters is dit een goede gelegenheid om een professioneel advies te krijgen; deze doelgroep heeft ook baat bij voldoende magnesium voor goede sportieve prestaties. Dit alles is geheel gratis en u kunt gewoon even binnenlopen of een afspraak maken.

Kom langs
Blijf er niet mee lopen en kom de gratis magnesium test doen. DA drogisterij Mensink is gevestigd aan de Industriestraat 64, 7553 CR in Hengelo. Bel voor informatie met: 074-291 39 34 of kijk op de website: www.drogisterijmensink.nl