Afbeelding
Foto:

Nacht van de Nacht in Oldenzaal

OLDENZAAL - Op zaterdag 27 oktober organiseert IVN Oldenzaal een gratis en spannende gezins-ontdekkingstocht door het donker.

In een ca 2 km lange tocht kun je onderweg deelnemen aan allerlei spannende opdrachten die je van alles leren over de nachtdieren in Twente. Hoe belangrijk is het donker? Alle zintuigen worden gebruikt want je hoort, voelt, ruikt en ziet de nacht, tevens worden er ook interessante verhalen verteld.

Deelnemers informatie
Je kunt tussen 19.00 en 20.00 uur starten bij Erve Middelkamp Bentheimerstraat 15a De Lutte. (Ligging: halverwege de weg van Oldenzaal naar De Lutte, aan de linkerkant). De tocht is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De deelname is beperkt en het IVN houdt het recht voor om de inschrijving te annuleren. Ook zal bij erg slecht weer zal de activiteit niet doorgaan.

Aanmelden
Om mee te kunnen doen met deze activiteit is aanmelden verplicht, dit is mogelijk via: https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal/activiteiten/nacht-van-de-nacht-0

Tip voor de deelnemers van de activiteit, vergeet je zaklantaarn en stevig schoeisel niet mee te nemen om ongelukken te voorkomen.