Afbeelding
Foto:

Dierenkliniek Hengelo geeft aandacht

HENGELO - Kwalitatief hoogstaande zorg voor uw huisdier, transparante communicatie, maar vooral net dat stapje extra voor de klant willen doen, daar staat Dierenkliniek Hengelo voor. Het personeel maakt het verschil en Aafke, Marion en Ferd vertellen dan ook graag hoe zij een prettige en persoonlijke klantbeleving creëren.

Vooral het geven van persoonlijke aandacht aan zowel dier als de eigenaar vindt men bij Dierenkliniek Hengelo heel belangrijk. "Je kunt als dierenartspraktijk wel vaccins zetten, röntgenfoto's en echo's maken, maar daarmee onderscheid je je niet van een ander, het gaat vooral om het gevoel dat je de mensen geeft, dat moet goed zijn" aldus Marion, bedrijfsleidster van de praktijk.

Een goed gevoel
Hoe creëer je een goed gevoel? Oprechte interesse is binnen de kliniek allereerst een belangrijk ingrediënt, en dat begint al bij binnenkomst. Door een warm onthaal van de assistente en door even te informeren naar hoe het met Boris of Poekie gaat, voelt men zich al snel welkom. Bij de dierenarts zelf gaat dat niet anders. Een goede klantbeleving en het creëren van een goed gevoel bij de eigenaar vindt men in de kliniek belangrijk. Ook het dier wordt uiteraard niet vergeten. Zo is er een prettige wachtomgeving gecreëerd die cat friendly is gemaakt. Hier kunnen honden en katten in afgescheiden ruimtes van elkaar wachten en kunnen katten op een verhoging worden geplaatst. "Katten vinden het fijn om overzicht te hebben", aldus Marion.

Waardering
Die persoonlijke aandacht wordt ook zeker gewaardeerd want regelmatig ontvangt men chocolade of bloemen. Artsen krijgen de meeste waardering voor het helpen van chronische patiënten, voor het uitvoeren van grote operaties, bij grote succesverhalen en bij het begeleiden van een euthanasie. "Een euthanasie is een verdrietig moment, maar je kunt dit wel zo goed mogelijk begeleiden, aldus Marion. "Een goed afscheid is het laatste wat je je huisdier nog kan geven" vult dierenarts Ferd haar aan.

Afwisseling
Over wat er nou zo leuk is aan het werken in de kliniek zijn de drie het unaniem eens: de gevarieerdheid. Je bent huisarts, tandarts, gynaecoloog, röntgenoloog, chirurg, die gevarieerdheid maakt het leuk, elke dag loopt weer anders" zegt Ferd. Ook de tevredenheid van de baasjes motiveert de artsen elke dag weer om zich ten volle in te zetten. Ook deze aandacht ervaren? Maak een afspraak via 074 242 2687. Meer info: www.dierenkliniekhengelo.nl of praktijk@dierenkliniekhengelo.nl. U vindt Dierenkliniek Hengelo aan het Transformatorhof 10.

logo erbij in verwerken