Afbeelding
Foto:

Feest bij koor Young Evergreens

HENGELO - Dit jaar viert het koor "The Young Evergreens" haar 20-jarig bestaan met een grandioos concert met gastoptredens van Edsilia Rombley en slagwerkgroep "Hengst".

Zij zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor dit groots opgezette jubileumconcert dat gehouden zal worden op zaterdagavond 13 oktober 2018 in de aula van het Montessoricollege aan de Sloetsweg te Hengelo. Toegangskaarten hiervoor zijn te verkrijgen via de leden, aan de kassa of per telefoon nr: 074-277 43 27. Kaarten kosten 12.50 Euro per stuk

Trots
"Natuurlijk zijn we heel blij dat het ons is gelukt om Edsilia Rombley te contracteren voor een optreden tijdens ons concert. Daarnaast zal de slagwerkgroep "Hengst" van het OYFO een intermezzo verzorgen.", aldus het trotse bestuur. Het koor bestaat momenteel uit 40 leden (sopranen, alten, bassen, tenoren) die vol enthousiasme jongere evergreens en ook mooie hedendaagse popsongs zingen. Tijdens de optredens zorgen deze liederen altijd voor een feest van herkenning en vaak wordt er dan ook door de toehoorders spontaan meegezongen, waardoor er een heel gezellige sfeer ontstaat. Sinds april vorig jaar staat het koor onder leiding van Bertus van 't Foort.

Meer informatie
Wilt U meer te weten komen over het koor en alle leuke activiteiten? Kijkt u dan eens op: www.theyoungevergreens.nl