Mantelzorgcafé

OLDENZAAL - Voor iedereen die met zorg te maken heeft opent het MantelzorgCafé iedere eerste maandag van de maand haar deuren. U bent op 1 oktober weer van harte welkom bij Paal 12 aan de Vondellaan 12. Dit keer verzorgt het 'Kom erbij Festival' het programma.

In het MantelzorgCafé staan ontspanning en elkaar ontmoeten centraal, met of zonder zorgontvanger. Er zijn gastvrouwen en gastheren aanwezig om u daar waar nodig is bij te staan. U kunt zo binnenlopen voor advies, een praatje of een kopje koffie.

Kom erbij
Maandag 1 oktober staat in het teken van het 'Kom erbij Festival'. Er is live muziek, dans en uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. De muzikale omlijsting is van sing en songwriter Danny Keuter. Als u het leuk vindt, mag u ook (vrijblijvend) meedoen met een workshop bewegen op muziek, door Saskia Meijer. U bent van harte welkom op maandag 1 oktober van 13.30 tot 15.30 uur bij Paal 12. Neem gerust iemand mee die ook van zo'n ontspanningsmiddag kan genieten, bijvoorbeeld degene voor wie u zorgt, een vriendin of iemand uit de buurt. Aanmelden is niet nodig!

Kom erbij Festival
In 2018 vinden in de Week tegen Eenzaamheid voor het eerst tien speciale Kunst en Cultuur 'Kom erbij Festivals' plaats. Verspreid over het land, organiseren tien centra voor de kunsten gevarieerde en aantrekkelijke programma's om de strijd tegen eenzaamheid te versterken. Oldenzaal is één van de tien plaatsen waar het festival gaat plaatsvinden.