Afbeelding
Foto:

Gratis ritje met AutoMaatje

OLDENZAAL - In de week "samen tegen eenzaamheid" van 27 september t/m 3 oktober 2018 worden er allerlei gezellige activiteiten georganiseerd in en om Oldenzaal. Vervoer er naar toe en terug naar huis hoeft geen probleem te zijn. U kunt namelijk gratis twee keer gebruik maken van ANWB AutoMaatje Oldenzaal!

Heeft u vervoer nodig voor een activiteit of voor een bezoekje, dan kunt u contact opnemen met ANWB AutoMaatje Oldenzaal. Ook als u daar nog nooit eerder gebruik van heeft gemaakt. Voor activiteiten in de week "samen tegen eenzaamheid" mag u zelfs twee keer gratis hiervan gebruik maken. Dit is geldig voor een rit die niet verder is dan 15 km enkele reis in de periode 27 september tot en met 3 oktober.

Probeer het
U kunt ANWB AutoMaatje bellen voor vervoer naar de speciale activiteiten in deze week zoals het bezoeken van een vriend(in), een ritje naar de markt of kledingzaak, een hapje eten, het ziekenhuis. Een groep vrijwilligers staat klaar om u te vervoeren. Neem gerust contact op voor meer informatie of een reservering: 0541-571410 (maandag t/m vrijdag tussen 11:00 - 13:30 uur) of per mail: automaatje@impuls-oldenzaal.nl.