Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café

OLDENZAAL - Op donderdag 27 september wordt in het Alzheimer Café regio Oldenzaal wederom een bijeenkomst gehouden, deze keer met het thema: Muzikale ontmoetingen.

Na een zomerstop van 2 maanden is het Alzheimer Café Oldenzaal weer open. Deze avond staat in het teken van Wereld Alzheimer Dag met als thema muzikale ontmoetingen om samen van te genieten. Er is géén informatief programma maar de bezoekers wordt een ontspanningsprogramma aangeboden. Er is een muzikaal optreden van Guus Bok met zijn gitarist Barend Lippens. Guus staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Samen met vaste tekstschrijver Rico Hop maakt hij aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige muziek.

Mooie nummers
U krijgt mooie, bekende en minder bekende liederen te horen, waaronder zijn bekende lied 'Hou Je Nog Van Mij', over een man die elke dag door regen en wind naar zijn vrouw fietste, wetende dat hij haar elke dag weer een beetje meer verloor aan de ziekte van Alzheimer.

Voordrachten
Leerlingen van TCC Potskampstraat houden enkele voordrachten en tevens zorgen zij voor de catering! We verwachten dat het een fijne en bijzondere avond wordt die vooral geschikt is voor mensen met dementie en hun familie, mantelzorgers en casemanagers. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Michgoriushuis aan de Marktstraat 10-12. Het programma begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. De toegang is gratis. Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u terecht op www.alzheimer-nederland.nl of via het Michgoriushuis te Oldenzaal, telefoon (0541) 571414.