Afbeelding
Foto:

Hengevelde maakt zich op voor groot motorevenement

HENGEVELDE - Op zondag 23 september zal in het mooie Hengevelde een bijzonder motorevenement plaatsvinden.

Met spectaculaire demonstraties van trialkampioen Alex van den Broek, aanwezigheid van minibikes en quads zal het een unieke dag worden voor jong en oud. De Hengeveldse motorclub 'Nog steeds zonder naam' viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dit jubileum wordt door de club aangegrepen om een motorevenement te organiseren. En zij pakken het groots aan. Op zondag 23 september vanaf 13.30 uur vindt het gratis evenement plaats op het evenemententerrein in Hengevelde. Er zullen die dag oude motoren geshowd worden, er zijn diverse standjes aanwezig met onder andere informatie over motorreizen, CBR trainingen, minibikes, quads, miniatuur motoren en ook Motor Oost zal niet ontbreken. ?Voor kinderen zijn er volop activiteiten, zoals een springkussen en bezoekers hebben de mogelijkheid om te ringsteken vanuit een zijspan!

Trialdemonstratie
Meervoudig trialkampioen Alex van den Broek zal op deze dag enkele malen een spectaculaire demonstratie geven. Hij zal meters hoog door de lucht vliegen, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex geen probleem. Zijn demonstraties zijn elke keer weer uniek om te zien. Ook Sjaak Lucassen, beter bekend als R1 Sjaak, zal deze dag niet ontbreken. Sjaak heeft op zijn motor al bijna de hele wereld bezocht en kan hier op bijzondere wijze over vertellen. Vooral zijn wereldreis en diverse poolreizen hebben hem op de kaart gezet.

Feestavond
Het motorevenement zal bij café de Gebrande Wateren afgesloten worden met een feestavond vanaf 18.00 uur. Ook deze feestavond is voor iedereen kosteloos toegangkelijk. De Hengeveldse band Dokter Watjes zal er een waar muzikaal spektakel van maken. Al met al genoeg te beleven tijdens het motorevenement op zondag 23 september. Komt dat zien!