Afbeelding
Foto:

State of Art: van top tot teen voor mannen

ENSCHEDE - Het Nederlandse kledingmerk State of Art is door de jaren heen niet meer weg te denken uit de winkelstraten van diverse Nederlandse steden. De State of Art Store in Enschede is gevestigd aan de gezellige winkelstraat: Langestraat 9. In deze straat is een grote diversiteit aan winkels te vinden.


De Store is uiteraard compleet ingericht volgens de stijlvolle en herkenbare State of Art-stijl. State of Art is onlosmakelijk verbonden met de autosport. De hobby van eigenaar Albert Westerman vormt hiervoor het fundament. De liefde voor autosport is terug te vinden in alle State of Art winkels. Van een klein detail tot levensechte auto's midden in de winkel, State of Art biedt het u allemaal.

Collectie
Met acht verschillende collecties per jaar in de maten S tot en met 4XL heeft State of Art voor elke jongvolwassen man tot oudere heer een passend kledingstuk. De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog 'a statement of style'.

Servicegericht
De klant- en servicegerichtheid is één van de vele succesfactoren van State of Art. In de State of Art store te Enschede loopt een ervaren verkoopteam rond, die u graag voorzien van advies op maat. Het beste advies is om een keer binnen te lopen en rond te kijken. De koffie en thee staat voor u klaar. Kijk voor meer informatie en/of de openingstijden van de State of Art winkel in Enschede op de website www.stateofart.com.