Afbeelding
Foto: Evenmens, L. Smit

Vierdaagse zoekt hulp

OLDENZAAL - Het is een mooie traditie, de jaarlijkse Wandel4Daagse van Oldenzaal. Met komend jaar al weer de 58-ste editie in de planning. De organisatie is echter wel op zoek naar versterking in het bestuur en algemene taken.

Het is geen verrassing dat ook de Wandel4Daagse een vrijwilligersorganisatie is. Maar om verder te werken aan de toekomst van dit evenement zijn wel meer mensen nodig. IN 2012 begon de organisatie met een traject om de kwaliteit verder te verbeteren. Voor het voortbestaan van het evenement zoeken zij zelfstandige, energieke mensen die allerhande werkzaamheden kunnen verrichten in het voortraject en tijdens het evenement. Onder meer in begeleiden van de lopers en zorgen voor de algemene veiligheid.

Op zoek naar...
De organisatie is nu concreet op zoek naar een secretaris die zich naast bestuurstaken ook in kan zetten voor begeleiding van ROC-stagiairs. Tevens zoeken zij iemand voor de sponsoring en promotie, een marsleider en algemene vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of meer informatie vragen via info@wandel4daagseoldenzaal.nl