Afbeelding
Foto:

Veel te beleven deze maand bij Badepark Bad Bentheim

BAD BENTHEIM - Er zijn deze maand weer leuke activiteiten bij het Badepark, Familienbad en Sauna Bad Bentheim.

Op 7 september van 20.00 tot 01.00 uur laten we ons weer verrassen in het Saunalandschap met bijzondere verlichting. Het Musicstarpower Showteam uit Emsdetten zorgt dan voor een bijzonder optreden. Passend bij het thema is een bijzondere expositie van de Bentheimer Fotoclub Licht en Schaduw te zien, waar men zich kan op verheugen. De beelden zijn geleend en kunnen uitgebreid in de permanente tentoonstelling bewonderd worden. Ook de Aufgüsse zijn bijzonder deze avond; dankzij een blacklight waan je je helemaal in een bijzondere sfeer. Echt een beleving, voor lichaam én geest dus. Het belevenisbad is geopend vanaf 20.30 uur tegen de normale toegangsprijs.

Hondenzwemmen
Ook de honden zijn dit seizoen nog een keer te gast in het Badepark, voordat het natuurbad afgesloten zal worden. Zo kunnen ook de viervoeters stoom afblazen. Op 29 september is van 13.00 tot 18.00 uur het hondenzwemmen in het Badepark Bentheim. Er is ook een gezellig randprogramma samengesteld; zo kunnen bezoekers terecht bij vele stands en activiteiten. Vanwege hygiënische redenen kunt u helaas niet zelf meezwemmen. De viervoetige vrienden kunnen uitkijken naar zelfgemaakt honden-ijs en ook de baasjes kunnen genieten van veel lekkers. De kinderen komen niets tekort deze dag. Een dierenkasteel en andere spelletjes bieden er veel plezier.

Meer info
De entreeprijs is 0,50 cent per hond, baasjes mogen gratis mee. Alle honden moeten een geldige hondenpenning dragen en dieren dienen te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering. Kijk ook op: www.badepark-bentheim.de