Afbeelding
Foto:

Sins of Ibiza bij de Houtmaat

HENGELO - Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo wordt zaterdag 1 september weer omgetoverd tot de "Ushuaia van Twente" aldus de organisatoren Carel Weijschede en Juul Gibcus. Een mooie line up aan DJ's brengen tijdens Sins of Ibiza vanaf het water het publiek in extase. De organisatie rekent er op dat zeker drieduizend bezoekers genieten van het dance-event in een zomerse sfeer.

De vierde editie van Sins of Ibiza belooft weer spectaculair te worden. Heeft feest begint voor velen een grote reunie te worden, even weer terugkomen in de vakantie vibe en je lekker laten meevoeren en dansen op de Ibizasound van dit jaar. Evenals voorgaande edities is de dresccode white, wat weer garant staan voor een mooie sfeer, incombinatie met de fantastische omgeving van de Houtmaat.

Veel talent
Danny da Costa samen met Tariq staat garant voor de opening van Sins of Ibiza. Lekkere dance gecombineerd met saxofoon. Aansluitend zal Deepend verder gaan met zijn heerlijke Ibiza sound, hij reist over de hele wereld samen met David Getta om in zijn voorprogramma op te treden. Rond 22.15 uur zullen het duo Firebeatz het tempo omhoog gooien. Deze jongens gaan van Ultra Miami tot EDC Las Vegas en niet te vergeten Tomorrowland en maken een tussenstop bij Sins of Ibiza.

Afsluiter
Als afsluiter dit jaar heeft de organisatie niemand minder dan Julian Jordan kunnen strikken om een set te draaien. Hij staat in de befaamde lijst DJMAG top 100. En zal met zijn opzwepende beats iedereen op de dansvloer krijgen. Verder hebben ze nog een mooie slotact in petto, maar dat verklappen ze nog niet. Verder op het festival is er een bijzonder mooie Gin Tonic bar, Brood met Spelen verzorgt de catering qua food. Ze verloten verder nog een reis naar Ibiza voor twee personen, dit wordt aangeboden door Corendon, zodat je na het feest kan bijkomen op de stranden van Ibiza.

Kaarten
Met de kaartverkoop gaat het voorspoedig, en koop snel je tickets zodat je Sins of Ibiza niet hoeft te missen. Het leukste dancefeest van jaar! Kaartverkoop en informatie staat op de website www.sinsofibiza.nl. Het terrein is open vanaf 18.30 uur. Een uur later begint het festival dat tot een gezellige 01.00 uur duurt. Een toegangskaart kost 35 euro. Iedereen boven de 21 jaar is welkom.