Afbeelding
Foto:

Straattheater bij Oyfo Live!

HENGELO - Oyfo Kunst &Techniek biedt nu wel een heel interessante uitdaging. Voor het evenement Oyfo Live! zijn ze op zoek naar deelnemers die willen meewerken aan het straattheater. Wie hier interesse in heeft wordt de fijne kneepjes van het straattheatervak bijgebracht in een speciale workshop!

Oyfo Live! Is de Oyfo Open Dag 2.0, zoals ze het zelf noemen. Deze vindt plaats op 8 september van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens het straattheater dat deel uitmaakt van het evenement Oyfo Live! zullen deelnemers de straat op gaan om de meest uiteenlopende, kleurrijke typetjes uit te beelden. Een feest voor zowel de deelnemers als het publiek. De interactie tussen het publiek en de theatermakers is wat straattheater een gewild fenomeen maakt bij liefhebbers van theater.

Bizarre omstandigheden
Als deelnemer van het straattheater heb je de kans om mensen te vermaken, maar ook om ze uit te dagen en te verrassen. Voer een verbazingwekkende act op of creƫer bizarre omstandigheden. Vanwege de directe communicatie met het publiek blijft de dag ook voor jou spontaan en soms verrassend! Dit maakt straattheater tot een ware uitdaging. Geen dichtgetimmerde scripts, maar de mogelijkheid om je creativiteit naar een hoger niveau te brengen en te vertrouwen op je improvisatiekunsten.

Gratis workshop
Voor theatermakers met interesse in dit evenement biedt theaterdocent van Oyfo, Jos Brummelhuis, een gratis workshop straattheater aan voor deelnemers aan Oyfo Live! Deze workshop dient als voorbereiding op het uit te voeren straattheater op Oyfo Live! en is een belevenis op zich. De workshop vindt plaats op 1 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Meld je aan
Opgeven voor Oyfo Live! en de gratis workshop kan nog tot 29 augustus. Dit kan door te mailen naar info@oyfo.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, je telefoonnummer en mailadres. Iedereen van de leeftijd van 16 tot 71 jaar is welkom op zich op te geven. Op de dag van Oyfo Live wordt eten en drinken voor je verzorgd. Daarnaast biedt de dag een boost voor je theaterskills, een gezellige sfeer en de mogelijkheid om veel nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen met gevoel voor theater en enthousiasme voor dit evenement is welkom om zich op te geven!