VV Oldenzaal op zoek naar nieuwe trainer

OLDENZAAL - Met het nieuwe voetbalseizoen in aankomst plaatst VV Oldenzaal een vacature voor een nieuwe trainer voor de jeugdspelers.


De vereniging zoekt naar een nieuwe trainer/coach die twee maal per week een jeugdteam zal trainen, en ook coach is tijdens de wedstrijden op zaterdag. De vereniging kent een vaste structuur waarin de nieuwe trainer aan de slag gaat om samen te werken met onder andere de elftalleiders en het jeugdbestuur. De ambitie voor de jeugdteams is aanwezig, van de nieuwe trainer wordt enthousiasme verwacht om de spelers klaar te stomen voor de seniorenselectie. Hiervoor doelen ze op individuele ontwikkeling, maar ook het verbeteren in teamverband.

Gemotiveerde spelers
Anderzijds heeft VV Oldenzaal ook veel te bieden voor een nieuwe trainer/coach. De vraag gaat uit naar een trainer die in het bezit is van een trainersdiploma (UEFA-C licentie), maar ook kandidaten die van plan zijn deze opleiding te volgen zijn welkom. De nieuwe trainer kan bij VV Oldenzaal gebruik maken van de uitstekende trainingsfaciliteiten van de vereniging en mag werken met een gemotiveerde groep jeugdspelers. Het bestuur voorziet de nieuwe trainer in clubkleding en biedt ondersteuning in de doelstellingen met de jeugdspelers. Daarnaast zal de nieuwe trainer deel uitmaken van een hecht team ene en warme, gezellige vereniging waar hij of zij zich snel thuis zal voelen! Er is een vergoeding op jaarlijkse basis beschikbaar.

Interesse?
Voor interesse in deze functie kan men een CV sturen naar bestuur@voetbalverenigingoldenzaal.nl. Voor meer informatie of vragen, bel met Bas Oosting via 06 442 683 62.