Afbeelding
Foto:

Workshop ismakogie op 12 augustus

ENSCHEDE - Met ismakogie train je je spieren en gewrichten op een rustige manier van 'Top tot Teen'. Vanuit de rustspanning van de spieren worden subtiele bewegingen gemaakt die ervoor zorgen dat je je spieren en gewrichten op de juiste manier gebruikt en belast.

De oefeningen verbeteren je natuurlijke bewegingsritme en de samenwerking van de spiergroepen. Je lichaam wordt meer ondersteund en blijft beter in model. Je staat steviger op de grond, voelt je gezonder en meer in balans met je omgeving. Al gauw vertaal je oefeningen naar je dagelijkse activiteiten. 'Ongemerkt' train je de hele dag. De workshop is een mix van theorie en praktijk. Voor wie ismakogie kent, is de workshop een opfrisser en training. Voor wie ismakogie niet kent, is het kennismaken en ervaren wat ismakogie jou doet. De locatie is de workshoptuin van park PuurOord Strootmanweg 50, 7548 RB Enschede. Deelnemers oefenen buiten, bij slecht weer ook binnen. Draag makkelijke kleding. Het park is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Neem deel
De workshop is op zaterdag 12 augustus van 13.30 uur tot 16.00 uur. Voor informatie en aanmelding: Corry Westgeest, docent. www.ismakogieCW.nl – ismakogieCW@tiscali.nl – 053 4763881.