Afbeelding
Foto:

Pure Energie hoofdsponsor FCT Kidsclub

ENSCHEDE - Met ingang van het nieuwe seizoen is Pure Energie ook hoofdsponsor van de FC Twente Kidsclub.

Pure Energie was afgelopen twee seizoenen al nauw betrokken bij vele activiteiten die de Kidsclub organiseert en zal zich nu nog meer gaan verbinden aan de club voor de jongste fans. Met de Pure Energie Vlaggenparade, de line-up, de 4x4 Pure Energie Cup en de wedstrijdkinderfeestjes heeft de Kidsclub elke thuiswedstrijd weer diverse activiteiten waar jonge supporters aan deelnemen. Samen met de activiteiten als de Center Circle, ballenjongens en Megavlaggen, voor de Young Reds-leden, zorgen elke wedstrijd in De Grolsch Veste bijna honderd jeugdige supporters voor een speciale ambiance.

Samenwerking
"Hoe mooi is dat?", weet Johan Kroeze van de Kidsclub. "Wij worden gewoon erg blij als ik zie wat we kunnen doen met Pure Energie. We zijn de grootste regionale Kidsclub van Nederland, met een trouwe achterban aan jonge supporters, die we spelenderwijs kunnen leren hoe goed we met de wereld moeten omgaan. En dit alles natuurlijk gerelateerd aan voetbal, bewegen en FC Twente."

Young Reds
Voor de jongste supporters van FC Twente is er de Kidsclub (t/m 12 jaar) en de Young Reds (12+ t/m 18 jaar). De Kidsclub en Young Reds, die in 2000 werd opgericht, organiseren voor haar leden diverse activiteiten. Niet alleen bij (thuis)wedstrijden maar over het gehele seizoen. Exclusief voor de jongste FC Twente supporters, die lid zijn van de Kidsclub en Young Reds, kunnen het hele jaar profiteren van diverse acties en voordelen van de 'Vriendjes en Vrienden' van de FC Twente Kidsclub & Young Reds.