Afbeelding
Foto:

Bijzondere verhalen gezocht over Military in Boekelo!

TWENTE - De regio Twente heeft een sterke binding met de paardensport. Menig Twentenaar geniet van zowel het recreatieve als het sportieve aspect van de edele paardensport. En één van deze bekendste activiteiten is ongetwijfeld de Military in Boekelo. Wij zijn op zoek naar bijzondere verhalen uit het rijke verleden van dit evenement.

Afgelopen jaar ontving u al de Hart van Military; een bijzondere thematische krant. Aanleiding was toen de verhuizing naar een nieuwe - oude - locatie. De Military keerde namelijk terug op de plek waar deze ooit begin in het Teesinkbos. De verhuizing werd toen ingegeven door de nieuwe N18, waardoor het oude hoofdterrein moest wijken.

Hechte familie
Ook dit jaar zal DWF Mediamakers weer een Hart van Military-krant produceren met alle details en leuke achtergrondverhalen. Zo las u vorig jaar al verhalen van en over deelnemers van het eerste uur, de markante parcoursontwerper en natuurlijk ook de vele vrijwilligers die in uiteenlopende taken werkzaam waren om de Military van jaar tot jaar tot een succes te maken. Dit leverde zeer leuke gesprekken op waarbij de rode draad het echte familiegevoel was. Vrijwilligers kwamen soms zelfs van de andere kant van het land om zich in te zetten voor de Military. Met name het onderlinge contact en natuurlijk de interactie met de bezoekende internationale ruiters bleek een grote aantrekkingskracht te hebben op vrijwilligers. Ook na hun werk bleef de affiniteit met de Military.

Verhalen gezocht!
Bent of was u ook betrokken bij de Military van Boekelo in de brede zin? Hebt u leuke verhalen die u graag zou willen delen met onze lezers in heel Twente? Wij horen graag van u! Neem contact op met onze redactie via info@dwfmediamakers.nl. De eerste tien mensen die reageren ontvangen als bedankje twee gratis toegangskaarten voor de Military van Boekelo van dit jaar. De 48-ste editie van dit mooie paardensportevenement zal dit jaar gehouden worden van 11 tot en met 14 oktober. Graag horen wij snel van u!