Afbeelding
Foto:

Verzorgde voeten bij Pedicure Marjolein Bloemendaal

HENGELO - Deze week is Pedicurepraktijk Marjolein Bloemendaal officieel geopend en kan u er terecht voor kwalitatieve voetverzorging. Met haar ruime certificering weet Marjolein vele voetproblemen te verhelpen of te verlichten en lopen klanten op wolkjes de praktijk uit. In de maand juli krijgt u daarnaast 10% korting op de behandelingen in de praktijk.

Marjolein is pedicure in hart en nieren en popelt na er een tijdje tussenuit te zijn geweest weer om mensen even een zenmomentje te bieden en hun voetproblemen te verlichten. "Voetenzorg is heel belangrijk, dat heeft effect op je hele lichaam. Mensen zijn je zo dankbaar, de eerste tijd daarna voelt het alsof ze op rozen lopen, krijg ik soms terug." Vele vaste klanten komen regelmatig terug bij Marjolein omdat een regelmatige behandeling hun voetcomfort echt heeft verhoogd. In de pedicurepraktijk werkt Marjolein met twee verschillende technieken, namelijk stofafzuiging en een nattechniek. Door gebruik van deze technieken is elke behandeling vrijwel pijnloos. Voor zowel de behandeling van ingegroeide teennagels, de verwijdering van eelt en het verwijderen van likdoorns kunt u terecht bij de pedicurepraktijk.

Gespecialiseerd
Marjolein heeft diverse certificaten en kan vele voetproblemen verhelpen. Ze is met name gespecialiseerd op het gebied van ingegroeide nagels en het verwijderen van diepe likdoorns. Daarnaast is ze gecertifieerd voor de voetverzorging voor reuma- en diabetespatiƫnten. Ook kunnen er in de praktijk wratjes worden verwijderd met een speciale chemische pakking. Op woensdagmiddag heeft Marjolein een wrattenspreekuur waar zowel kinderen als volwassen langs kunnen komen om te laten kijken wat er qua behandeling nodig is. Ook kan er direct worden behandeld. Dit is geheel pijnloos waardoor het ook zeer kindvriendelijk is.

Actie
De pedicurepraktijk is gezellig ingericht waardoor u uzelf gelijk in ontspannen sferen waant. Het is een praktijk aan huis op de begane grond waardoor deze ook uitstekend toegankelijk is voor de minder mobiele mens. In juli is er daarnaast een speciale openingsactie waarbij u 10% korting op een behandeling bij Pedicurepraktijk Marjolein Bloemendaal krijgt op vertoon van de advertentie in deze krant, zo kunt u uw voeten nog snel even zomerklaar te laten maken! Voor een afspraak of kunt u telefonisch contact opnemen op 06-41649438 (ook voor het wrattenspreekuur). U vindt de pedicurepraktijk aan de Marijkestraat 2 in Hengelo. Bij Pedicurepraktijk Marjolein Bloemendaal bent u in bekwame handen.