Afbeelding
Foto:

WBO Wonen werkt vanaf nu op afspraak

OLDENZAAL - De woningcorporatie WBO Wonen werkt met ingang van maandag 2 juli in de middagen alleen nog op afspraak. 'S ochtends kan men nog wel binnenlopen met hun vragen voor de corporatie.

De woningcorporatie nam dit besluit om de wachttijden voor bezoekers in te korten. Door mensen vooraf een afspraak te laten maken kunnen de medewerkers een betere en efficiƫntere planning maken. Hierdoor zal de wachttijd voor bezoekers na afspraak nagenoeg niks zijn en worden zij direct geholpen. De corporatie merkte op dat men het op prijs stelt om direct geholpen te worden. Met deze verandering hopen ze dat te kunnen realiseren voor iedereen die met z'n vraag terecht wil bij WBO Wonen. Ook voorkomen ze hiermee dat mensen die wel een afspraak maakten moeten wachten op bezoekers die zonder afspraak tussendoor langskomen. Door iedereen een afspraak te laten maken wordt deze balans hersteld en kunnen de medewerkers een goede planning maken en aanhouden. Iets dat de bezoekers ten goede zal komen, aldus de corporatie. "We zien dat bezoekers het prettig vinden als ze direct geholpen worden. Dat ze daarvoor even een afspraak moeten maken, vinden ze geen probleem. Daarmee voorkomen ze dat ze bij binnenkomst lang moeten wachten voordat ze geholpen kunnen worden" zegt Angelique ten Wolde, manager Wonen bij WBO Wonen.

Aanbellen
In de ochtenden blijven de deuren van WBO Wonen wel geopend voor iedereen die een vraag heeft. Van maandag tot en met donderdag kan iedereen binnenlopen van 8.30 tot 12.30 uur. Op vrijdag is dit van 8.30 tot 12.00 uur. In de middagen zal de woningcorporatie de deur sluiten en moeten bezoekers aanbellen om binnen te komen. Het gewijzigde beleid is op maandag 2 juli ingegaan en geldt dus vanaf heden. Wie een vraag heeft voor WBO Wonen kan een afspraak inplannen door te bellen naar de receptie van de corporatie: (0541) 58 22 22