Afbeelding
Foto:

Textiel Recycle Weken bij Avelijn

HENGELO - Van 26 juni tot en met 3 augustus staat het AtelierZ van Avelijn in het teken van de Textiel Recycle Weken. Ervaar zelf hoe restmateriaal een heel nieuw product kan worden. En zie hoe gemakkelijk het is om dit zelf te doen!

AtelierZ is Avelijn's locatie voor de creatieve dagbesteding. De kunstenaars met allen een verstandelijke beperking die hier werkzaam zijn, zullen tijdens de Textiel Recycle Weken klaar staan om bezoekers te helpen met het gebruik van de aanwezige naai- en lockmachines. Met behulp van deze apparaten kan restmateriaal worden omgevormd tot geheel nieuwe voorwerpen. De kunstenaars staan klaar om u te helpen met creatieve tips en adviezen!

Initiatief van Avelijn
De Textiel Recycle Weken zijn een initiatief van Avelijn en vallen onder de thema's duurzaamheid en inclusie. De toegang tot het atelier aan de Steijnstraat 16 voor bezoekers is gratis, een vrije gift is altijd welkom. Het vervaardigen van nieuwe voorwerpen uit gerecycled materiaal kan in de A-galerij van AterlierZ. Tijdens werkdagen is de galerij voor bezoekers geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. U bent van harte welkom.