Afbeelding
Foto:

Bleeker Oldenzaal verkoopspecialist in zo goed als Nieuwe auto's.

OLDENZAAL - Auto Bleeker Oldenzaal is specialist in zo goed als nieuwe auto's. We gingen in gesprek met John Vlutters.

Doordat de nieuwe auto's steeds weer duurder worden en veel kopers over zijn gegaan op privé lease is het voordeliger een auto te kopen met de extra hoge kortingen die door een korte periode van registratie en gebruik extra voordelig zijn en direct aan de markt verkocht worden.

Deze zo goed als nieuw auto's worden in Nederland en in de EU-landen gekocht via de officiële fabrikanten merken-netwerken, waardoor de volledige Europese fabrieksgarantie geborgd is. Wij als Bleeker Oldenzaal specialiseren ons op deze nieuwe markt welke is ontstaan door grote overproductie in de gehele Europese markt, welk uw voordeel is.

Onze technische franchise gever, partner Bosch Car is de alle grootste onderdelenspecialist voor de autofabrikanten, hierdoor zijn we in staat alle merken te onderhouden en krijgen een dagelijkse update van technische informatie.

Een ander gegeven is dat de technische kwaliteit van alle auto's ook als ze ouder worden zeer goed is en gebruik van meer dan 10 jaar geen uitzondering meer is. Hierdoor is een goede gebruikte auto een goede investering/aankoop weke met de exclusieve BOVAG Garantie worden geleverd.

We hebben bewust gekozen voor dit bedrijfsmodel, waarin we altijd de wens van u als klant kunnen beantwoorden en verzorgen en niet door een merk beperkt verplicht zijn en gebonden aan gebieden. Ons team heeft een persoonlijke benadering en kennis van zaken, waarin we u centraal stellen. We willen niet meer de grootste zijn wel de beste, sterk in elk merk. Welkom bij Bleeker Oldenzaal.

Kom langs
Auto Bleeker Oldenzaal is gevestigd aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl/oldenzaal