Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Verrassend programma Club Merlijn en Het Uurwerk voor Tropical Night

HENGELO - Op zaterdag 30 juni barst het tropische festijn weer los in het centrum van Hengelo, Tropical Day & Night zal Hengelo in tropische sferen brengen. Losse heupen een een tropische sfeer gaan bij deze avond hand in hand. Ook Club Merlijn en Speciaalbiercafé Het Uurwerk hebben een programma samengesteld voor een speciale avond.


Op de jaarlijkse Tropical Night in Hengelo zorgen de horecabedrijven elk jaar gezamenlijk weer voor een tropisch feestje in hartje Hengelo. Dit jaar is het een bijzondere editie, het is namelijk de dertigste keer dat het tropische festijn de binnenstad van Hengelo in zijn greep heeft. Salsa, Merengue, Kizomba en ook Reggae en Ska, voor ieder wat wils op het jaarlijkse event. Zoals meer horecagelegenheden in Hengelo hebben ook club Merlijn en Speciaalbiercafé Het Uurwerk deze avond hun eigen programma. Dit speciale programma zal van 15.00 tot 2.00 duren. Vanaf 15.00 zal er rustig worden begonnen in tropische sferen te komen. Bij tropische lounge beats kan er dan lekker worden geborreld. Tegen vijven wordt er gestart met een tropische straat barbecue met tropical lounge beats op de achtergrond. Voor €15 euro kunt u onbeperkt mee barbecueën. Tijdens de bbq zullen diverse demo's en liveoptredens worden verzorgd. Zo is er een salsa demo. Vanaf 20.00 zal de line up van diverse dj's losbarsten. De line up zal bestaan uit Vato Gonzalez & Mc Tjen, DJ Retlow, Double B, Johnny G en Rutger van Gelder.

Kom dansen!
Ook eens lekker de heupen losgooien en genieten van de tropische sferen van Hengelo? Breng eens een bezoekje aan de Tropical Night dit jaar en laat u verrassen door wat onder andere de horeca te bieden heeft. De entree van de Tropical Night is gratis. U vindt zowel Club Merlijn als Speciaalbiercafé het Uurwerk aan de Langestraat in Hengelo. Kom eens langs en laat u verrassen op 30 juni!

Afbeelding